– Jeg har alltid sett på SpareBank 1 Nord-Norge som en attraktiv organisasjon, og når denne muligheten kom måtte jeg bare slå til, sier Slåtto.

Lena Slåtto er 49 år, og opprinnelig fra Harstad.

Siden 2011 har hun jobbet for Bladet Nordlys og Amedia, de siste fire årene som salgsdirektør med ansvar for annonseinntektene for avisene Nordlys, Fremover, Lofotposten, Lofot-Tidende, Finnmark Dagblad, Finnmarken og Finnmarksposten.

– Det er vemodig å forlate gode kolleger i Nordlys og Amedia. Jeg har hatt utrolig spennende år her, og virkelig fått bryne meg på de omstillingsfasene som denne bransjen har vært igjennom. Samtidig er det fint å kjenne at jeg forlater en organisasjon som er i sunn og god forfatning. Det er kanskje en floskel, men jeg liker å tenke at jeg drar til noe, ikke fra noe, sier hun.

Ronni Møller Pettersen, som er konserndirektør for Salg og kunderelasjoner i SpareBank 1 Nord-Norge er svært glad for å ha fått Slåtto på laget.

– I Lena får vi en erfaren markedssjef som er fremoverlent og nytenkende samtidig som hun er god med folk.  Vi har arbeidet sammen tidligere, og jeg er svært fornøyd med å skulle gjøre det igjen.

Slåtto tiltrer stillingen 1. mai 2019.