Gå til sidens hovedinnhold

Millionjubel for saltdaling

Artikkelen er over 4 år gammel

I Joker-trekningen onsdag ble det millionjubel for en mann i 30-årene fra Saltdal, som stakk av med 1,8 millioner kroner.

Norsk Tipping fikk tak i ham dagen etter Joker-trekningen.

- Det var i halv tolv-tida at jeg sjekket Norsk Tipping-appen. Jeg så Liverpool-kampen og etter det sa kompisen min at det var en fra Saltdal som hadde vunnet så da måtte jeg sjekke, sier mannen til Norsk Tipping.

- Jeg ble liggende en stund før jeg sovnet. Jeg har drømt om vinne og det er jo uvirkelig før man har pengene på konto.  Jeg skal nok betale litt gjeld og kjøpe ny varmepumpe, det er jo litt kjedelige standargreier, men nødvendig. Det blir også litt oppussing på huset, sier mannen fra Saltdal.

Vinner fra Troms

Hvis du har levert en VikingLotto-kupong med tallene 23 - 29 - 42 - 43 - 47 - 48 relativt nylig, da bør du skru volumet opp på mobiltelefonen og sitte klar. 

Da er du nemlig vinner av 4,2 millioner kroner. En norsk kvinne fra Troms har trukket gull-loddet og kan vente seg den gledelige beskjeden fra Hamar i løpet av torsdagen, skriver Nettavisen.

Les også: Tre nye Lotto-millionærer på lørdag

Lykketallet 42 ble ikke trukket ut. Det betyr at den totale potten i VikingLotto øker og neste onsdag vil den være på rundt 150 millioner kroner.

Kommentarer til denne saken