Mann siktet for drap

UNDERSØKELSER: Krimteknikere fra søndre Buskerud undersøkte søndag boligen der en kvinne i 70-årene ble funnet død søndag.

UNDERSØKELSER: Krimteknikere fra søndre Buskerud undersøkte søndag boligen der en kvinne i 70-årene ble funnet død søndag. Foto:

Av , og
Artikkelen er over 3 år gammel

Politiet tror at kvinnen i 70-årene som ble funnet død i Røyken søndag morgen ble drept. Politiet har pågrepet en mannlig slektning av kvinnen, og siktet ham for drap.

DEL

RØYKEN: Klokken 09.20 søndag fikk politiet melding om at kvinne i 70-årene var funnet død i boligen sin i Røyken sentrum. Det skriver Drammens Tidende.

Politiet etterforsket dødsfallet som et mistenkelig dødsfall,  og søndag ettermiddag oppgir politiet at de tror hun er drept.

- På bakgrunn av etterforskning har vi pågrepet en person, sier politiadvokat Kari Anne Hille Valla. Ifølge VG er den pågrepne en mannlig slektning. Den pågrepne er innlagt på psykiatrisk sykehus. Han er siktet for forsettlig drap.

Valla vil ikke si noe om hvem som fant kvinnen, eller om hun bor alene på adressen.

- Foreløpig vil vi ikke kommentere noe ytterligere, sier Hille Valla. De etterlatte skal være informert.

Rundspørring

Krimteknikere fra søndre Buskerud har søndag gjort tekniske undersøkelser i boligen.

– Lokalt politi gjennomfører nå tekniske undersøkelser på stedet, så skal vi foreta en rundspørring i nabolaget og avhøre aktuelle personer og vitner, sier Hille Valla.

Det skal ikke være tegn til innbrudd på adressen. Politiet vil ikke kommentere om det er tegn på at det har forekommet vold på stedet.

Obduseres

Politiet vil foreløpig ikke si noe om hvor lenge kvinnen har ligget død.

- Det vil obduksjonen avklare. Obduksjon blir påbegynt mandag, sier Hille Valla.

Kvinnen blir sendt til Rettsmedisinsk institutt for obduksjon.

Artikkeltags