Nå styrker de laget: – Vi gleder oss

DEL

Frode Andresen skal sammen med Martin Tjærandsen og Artur Holand jobbe med videre utvikling av selskapet innenfor næringsmegling og rådgivning relatert til salg og utleie av næringseiendom. NordMegler AS er en aktiv markedsplass for omsetning av Næringseiendommer, og har sitt satsingsområde innenfor Nordland Fylke.

Det skriver Nord-Megler AS i en pressemelding.

Frode har lang og bred erfaring fra finans og eiendomsbransjen. Han kommer nå fra stillingen som avdelingsleder ved NAV Kontaktsenter Nordland. Før dette var han prosjektleder for konverteringen av Nordlandsbanken sine bedriftskunder til DNB, samt avdelingsleder forretningsutvikling i Nordlandsbanken. Før det har han flere år med bransjeerfaring som megler i Notar Eiendom Nordland AS, sammen med Artur Holand. Frode Andresen er utdannet ved Griffith University, Brisbane Australia, og har en Bachelor of Commerce, Major In Marketing.

Frode har et stort nettverk, som vil bidra til å styrke Nord-Megler sin posisjon innenfor næringsmegling i Nordland.

Stillingen har ikke vært utlyst. Vi har gjennom direkte kontakt lyktes med rekrutteringen.

Frode ser fram til å arbeide i Nord-Megler AS, som er eneste eiendomsmegleren i Nordland som er spesialist, og utelukkende jobber med næringseiendommer, står det i pressemeldingen.

Selskapet har siden oppstarten i 2013, opparbeidet en tydelig markedsplass innen næringsmegling i Fylket.

– Vi ser fram til å få Frode, med sitt store nettverk, kunnskap og kapasitet med på laget, sier Martin Tjærandsen og Artur Holand i pressemeldingen.

Artikkeltags