SpareBank 1 Nord-Norge gir 1,5 millioner til gründeraktivitet i Bodø-regionen

Per Martin Olsen, Kristina Robinson og Kristin Ingebrigtsen.

Per Martin Olsen, Kristina Robinson og Kristin Ingebrigtsen.

DEL

I en pressemelding sendt av Kunnskapsparken Bodø, kommer det frem at de har blitt tildelt 1,5 millioner kroner av SpareBank 1 Nord-Norge.

Midlene deles ut gjennom bankens Samfunnsutbytte til prosjektledelsen av Gründerhjelpere, og arrangementet GNIST Gründeruke.

- Da jeg fikk telefonen om at SpareBank 1 Nord-Norge ønsker å bidra med 1,5 millioner kroner til GNIST Gründerhjelpere hoppet jeg av glede! Dette betyr at vi kan løfte gründeraktiviteten i regionen, og ikke minst selve GNIST Gründeruke til nye høyder, sier prosjektleder for Gründerhjelperne Kristina Robinson.

Tenker nytt

Bedriftsrådgiver i Sparebank 1 Nord-Norge, Kristin Ingebrigtsen, sier at et levedyktig og sterkt Nord-Norge er avhengig av at vi evner å skape vekst gjennom å tenke nytt, utnytte fortrinn effektivt og bærekraftig.

Banken ser på Gründerhjelperne og GNIST Gründeruke som et verdiskapende tiltak for innovasjon og gründerskap i Nordland, og ønsker å støtte de gjennom Samfunnsløfte.

Uke 43

Prosjektlederen forteller at det er lurt å holde av uke 43 i kalenderen, da GNIST arrangeres i Bodø for fjerde år på rad.

- Årets program har allerede begynt å ta form og det kommer til å være fullt av nyttige foredrag, workshops og nettverksarenaer. GNIST Gründeruke er for alle som jobber med å starte bedrift, har en idé, har vært gründer en stund, men også for bedrifter med utviklingsprosjekter, samt for de som ser etter nye spennende prosjekt å investere i.

Alle kurs og workshops vil være gratis heter det i pressemeldingen.

Artikkeltags