Nils ansatt som ny leder i Salten Aqua-Gruppen

Ny stilling: Nils Bakke går inn som ny Hygieneleder ved Salten N950.

Ny stilling: Nils Bakke går inn som ny Hygieneleder ved Salten N950.

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

2. september begynner Nils Bakke i stillingen som Hygieneleder ved Salten N950 på Sørarnøy. Nils har solid kompetanse og over 20 års erfaring innen hygiene-, kvalitets- og renholdsarbeid. Det skriver Salten Aqua i en pressemelding.

Lang fartstid

Bakke er opprinnelig fra Sørvær i Finnmark. De siste 12 årene har han jobbet som fagsjef i  ISS Facility Services i Bodø. Som Fagsjef jobbet Nils blant annet med prosjektledelse, kvalitetsledelse og revisjon, operativ driftsstøtte til saneringsoppdrag og mikrobiologisk/hygienisk problemløsning.

- Jeg flyttet til Bodø fra Sunnmøre i 2004. I 2006 startet jeg Matkvalitet Nord og jobbet da som konsulent. Jeg så behovet for kompetanse i fiskerinæringen og har jobbet tett med næringen som Fagsjef i ISS. Senere ble jeg kjent med Salten N950, som jeg har jobbet med jevnlig de siste årene, sier Bakke i pressemeldingen.

Nils har tidligere jobbet hos blant annet Nordvestlab AS, Nordvest Fiskehelse AS og Matkvalitet Nord

Lokal satsing

Salten N950 skal bygge nytt slakteri på Sørarnøy og har valgt å styrke organisasjonen ytterligere. Ansettelsen av en Hygieneleder er et strategisk valg.

- Hvor ofte får man være med på å bygge fabrikk? Målet er at vi skal bygge den beste fabrikken, sett gjennom et hygiene-perspektiv. Vi skal lage noe permanent og jeg gleder meg til å bidra til å forme en kultur som jobber aktivt med kvalitet, forteller Bakke.

- Vi skal bygge et nytt slakteri på Sørarnøy og hygiene er et av våre største fokusområder. Dette er viktig for våre kunder og bidrar til å styrke det helhetlige kvalitetsarbeidet, sier Johan Edvard Andreassen, daglig leder ved Salten N950.

Salten N950 er en del av Salten Aqua- Gruppen, som jobber aktivt for å fremme lokal verdiskaping. 

- Jeg har de siste 20 årene vært mye på reisefot gjennom jobb og ser frem til å jobbe lokalt. Samfunnsarbeidet som gjøres i Salten Aqua – Gruppen og den lokale satsingen bidro til å gi meg et positivt inntrykk av hele organisasjonen, avslutter Bakke.

Foto:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken