Når NHO velger å ta tak i ytterlighetene for å styrke sitt mandat, er det rett og slett barnslig! La oss si umodent, da! Skribenten setter seg selv på et nivå under Motvind Norges. Når NHO velger en så barnslig debatteknikk og forsøker å sverte en organisasjon de/skribenten ser som et hår i suppa, kan det være en fjær i hatten for Motvind Norge: Han er litt redd oss, ikke fordi vi er litt skarpe i replikkene men fordi motstanden mot vindindustriens framferd er økende, vanlig folk våkner!

Den som skriver slikt, må være klar over at han bærer ved til ilden. Å stemple Motvind Norges medlemmer som nettroll og voldelige aksjonister er ikke pent, og lite egnet til dialog.

Jeg er selv medlem i Motvind Norge, Arbeiderpartimedlem, også, 65 år og har bakgrunn fra kraftforedlende industri. Som venninna mi sa etter jobbskifte noen ganger, samme industri: «Mottoet ditt må være: Norges avhøl på 10 år!» Ja, kanskje det!

På tross av å ha vært lønnsmottaker i kraftforedlende industri i hele karrieren, er jeg altså imot vindindustri slik den har vært og ser ut til å skulle praktiseres av NHOs medlemmer, ev. medlemmer in spe, disse «gründerne».

Det NHOs representant (håper han ikke representerer andre enn seg selv) oppnår med sine karakteristikker og ved å skjære alle over en kam: Enda flere bygdetullinger vender seg til ytre høyre! Vi bygdetullinger står i fare for å stemme på dem som lyver best!

Jeg følger litt med på innlegg i søsterorganisasjonen vår I Sverige. Den preges av ytre høyre, SD særlig.

Når NHO karakteriserer oss bygdetullinger, her i Bergen, i Trondheim, i Oslo, i Odalen, på Haramsøya osv. som voldelige demonstranter og nettroll, heller han sprit på bålet!

Han bidrar indirekte til at «vanlig folk» går til ytre høyre, fordi deres slu politikere ser ut til å snakke vår sak: Naturens bevaring!

Jeg syns NHO skal besinne seg og vise respekt for oss småfolk. Ikke provoser de misfornøyde, ikke karakteriser dem som i sin enkelhet kaster seg over tastaturet på sitt enkle norsk! Det kan bære svært galt av sted, på noe sikt. Look to Sweden with fear! Vær forsiktige, NHO, med karakteristikker og lettvint omgang med statistikker!