MortenP, denne kommentaren din viser hvor dårlige dine fotballkunnskaper er. Glimt-spillerne er helt ute av form. Så vel mentalt som fysisk. Kampen mot RBK var middelmådig fra begge lag der bortelaget berget et poeng med to særdeles uvanlige scoringer, der det andre vil være med i kampen om årets mål.

Like middelmådige var begge kampene mot Viking, der hjemmelaget stakk av med seieren i Stavanger etter at de på særdeles grisete og ureglementert vis stoppet alle forsøk fra bortelaget før 30 meter fra eget mål. Kampen mot VIF var også middelmådig, men det ble storseier til hjemmelaget fordi VIF var særdeles svake.

Cupfinalen mot Molde var middelmådig fra begge lag, men et svakt Molde var bedre enn et enda svakere Glimt og vant fortjent.

Det startet borte mot Roma med tafatthet, ingen bevegelse, ingen samhandling, ingen intensitet og ufattelig mange feilpasninger. Dette har vært melodien for Glimt gjennom fem kamper siden seriestart (inkl. cupen). Kunne nevnt enkeltspillere i fleng, men formsvikten er så total at den gjelder hele laget og måten de framstår på i alle spillets faser.

Årsaker blir bare gjetning, men kan en helt ukjent og uvanlig «oppkjøring» ha virket inn for Glimt? At ikke du, MortenP, har fotballinnsikt til å se alt dette forteller oss en god del om nivået på noen av dere såkalte eksperter og kommentatorer.

Nå håper vi andre, som har peiling, at Glimt finner ut av dette, og snart er tilbake i kanonslag.

Så, nei MortenP, ingen har knekt Glimt-koden. Heia Glimt!