Dette sier folket om Årets Nordlending

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

«Han har startet et prosjekt som allerede har samlet Nord-Norge på en unik måte.»

«Den viljestyrke, den entusiasmen, det pågangsmot og viktigst av alt, den gjennomføringsevne og evne til å engasjere alle rundt ham i denne edle sak - VM Narvik 20217»

«En fantastisk type, hardt arbeidende gutt med et humør og et pågangsmot som mangler sidestykke. Alle som har truffet eller jobbet med Erik vet for et vakkert menneske denne nordlendingen er :-)»

«Erik gjør det umulige mulig!»

«Erik har en fantastisk evne til å skape dialog og fremme samarbeid. Han framstår ydmyk og raus på TV når Narvik blir valgt til søkerby. Med andre ord en flott representant for Nordlendingene. Hans karisma er smittende og enhver person som møter Erik sitter igjen med en god følelse. Hvis det er en mann som kan skaffe Nord-Norge VM i alpint, så er det Erik!»

«Erik har vist en slik stå-på -vilje og engasjement rundt søknadsprosessen VM til Narvik som ingen andre kan! Det er rett og slett utrolig imponerende hva denne mannen er kapabel til. Refleksjon og gjennomføringsevne er på elitenivå !»

«Erik med gjeng har klart å samle Nord-Norge på en måte ingen andre har klart!»

«Erik Plener er mannen bak Narviks VM-søknad og vi er stolte av å ha en sånn kapasitet i Narvik! Han har hatt et kompetent team med i arbeidet, men Erik er seigheta og drivkrafta som har samlet landsdelen til ett rike. Gratulerer Narvik, gratulerer NORDLAND, Nord-Norge og gratulerer til hele Norge!»

«Erik Plener har gjort en formidabel innsats med å sette landsdelen på kartet gjennom sitt arbeide med VM2027 i alpint. Aldri før har vel noen fra byen med minst 10.000 verdensmestre uten medalje skapt så mye samhold og entusiasme i landsdelen. En verdig vinner!»

«Et VM i alpint i Narvik i 2027 vil gi et løft - ikke bare til Nord-Norge - men til hele landet! Plener har alltid hatt store ambisjoner. Ingen trodde egentlig at lille Narvik virkelig kunne bli Norges VM-kandidat, men hele landsdelen samlet seg om en kjempefest ved leveringen av søknaden i Narvik nå i mars. Prestasjonen så langt er ikke Pleners alene -det er mange som fortjener en honnør for innsatsen- men han har ledet arbeidet. Og så langt har han klart å forene byer og bygder i landsdelen, som ikke har vært interessert i samarbeid tidligere. På den måten blir han en forenende kraft i Nord-Norge, og dermed en kandidat for hele landsdelen!»

«Erik Plener og hans team har bidratt til å samle en hel landsdel bak en søknad om VM i alpint. Han har vært tydelig på at dette er et nordnorsk produkt. Ved å ha fokuset på denne geniale framstillingen av et prosjekt, kan hele Nord-Norge føle stolthet og identitet over VM søknaden. Det at Narvik ble valgt er en stor seier, men den største seieren synes jeg i hvordan Nord-Norge har stått samlet bak en søknad.»

Artikkeltags