Bodøfirmaets nyoppstartede avdeling sikret millionkontrakt: – Dette er nok regionens største kunde

SKAL SAMARBEIDE: Polar Kraft og Riktig Spor skal samarbeide om å styrke markedsposisjonen til selskapet i hele Norge – med spesielt fokus på Nord-Norge. Fra venstre: Frank Sundermeier, markedssjef Polar Kraft, Anders Horne, kontorleder Riktig Spor Narvik,  Morten Stormo konseptansvarlig Polar Kraft, Ingrid Sørensen, senior designer Riktig Spor Narvik AS og Stian Berg Johansen, interaksjonsdesigner Riktig Spor Narvik AS.

SKAL SAMARBEIDE: Polar Kraft og Riktig Spor skal samarbeide om å styrke markedsposisjonen til selskapet i hele Norge – med spesielt fokus på Nord-Norge. Fra venstre: Frank Sundermeier, markedssjef Polar Kraft, Anders Horne, kontorleder Riktig Spor Narvik, Morten Stormo konseptansvarlig Polar Kraft, Ingrid Sørensen, senior designer Riktig Spor Narvik AS og Stian Berg Johansen, interaksjonsdesigner Riktig Spor Narvik AS. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Fremover: 2. januar utvidet design- og kommunikasjonsbyrået Riktig Spor fra Bodø – og etablerte Riktig Spor Narvik AS. Nå har det nye byrået fått en drømmestart, skriver Riktig Spor i en pressemelding.

Allerede står blant annet Kuraas, Visit Narvik og Sparebanken Narvik på kundelista. Men onsdag signerte også Riktig Spor kontrakt med Polar Kraft.

– En vanvittig start for oss. Dette er nok regionens største kunde, med hovedkontor i Narvik og som markedsleder på salg av strøm i store deler av Nordland og Sør-Troms. Nå gleder vi oss enormt til å jobbe med merkevaren, kampanjer og utviklingen av selskapets digitale flater, sier kontorleder Anders Horne i pressemeldingen.

– En av de største kontraktene

Polar Kraft er eid av Nordkraft, Lofotkraft og SKS Kraftlag i tre like deler og selger strøm til bedrifter og privatpersoner. Ved inngangen av 2019 hadde Polar Kraft AS åtte ansatte i Svolvær, fem på Sortland, seks i Narvik, én i Ballangen, to i Harstad, seks på Fauske og tre i Bodø. Polar Kraft står blant annet bak Kraft til Idretten og er blant de største strømleverandørene til borettslag i Oslo.

Markedssjef i Polar Kraft, Frank Sundermeier, er svært tilfreds med valget av nytt byrå.

– Vi har hatt en grundig prosess hvor valget til slutt falt på Riktig Spor. Etablering av kontor i Narvik ble et viktig moment når vi 1. juni ansetter en grafisk designer/markedsrådgiver i Narvik. Den største oppgaven blir nå å etablere gode driftsrutiner slik at merkevaren blir sterkere i hele Norge, og spesielt i Nord-Norge, forteller Sundermeier.

Avtalen er ifølge Anders Horne i millionklassen, og strekker seg ut 2020.

– Dette er en av de største kontraktene noensinne i Riktig Spor, sier Horne.

Fornøyd med oppstarten

Riktig Spor-gründer og daglig leder for både Narvik- og Bodø-kontoret, Brita Bjørnbakk, er så langt knallfornøyd med mottakelsen Riktig Spor har fått i Narvik. 

– Det var selvsagt mye spenning knyttet til at vi utvidet til Narvik. Så langt har det vært en stor suksess, sier Bjørnbakk.

Det er i hovedsak Narvik-kontoret som skal håndtere Polar Kraft. Men også bodø-gjengen skal ha ansvar for en del av jobben.

Artikkeltags