Bodø-firma utvider: – Det er med stor glede og stolthet

Glad: Daglig leder i Enter Service AS Jøran Nohr, sammen med nyansatt montør på Sortland, 
Ørjan Fagereng.

Glad: Daglig leder i Enter Service AS Jøran Nohr, sammen med nyansatt montør på Sortland, Ørjan Fagereng. Foto:

DEL

Industri- og garasjeport-leverandøren, Enter Service har stadig vokst siden etableringen i 2010.

Nå utvider Bodø-firmaet igjen ved slå rot i Vesterålen. For kort tid siden ble en strategisk viktig kontrakt sikret med Øksnes Entreprenør AS sitt prosjekt PRIMEX på Myre, og nå blir det samtidig ansatt en fast montør som skal dekke områdene Ofoten, Lofoten og Vesterålen.

Det kommer fram av en pressemelding fra selskapet.

Les også: Enter Service passerte viktig milepæl

Den ansatte er 31 år gamle Ørjan Fagereng fra Bø i Vesterålen.

– Det er med stor glede og stolthet at vi nå kan informere om at ansettelsen er gjort, og at vår nye mann allerede er kommet godt i gang med opplæring og introduksjon mot våre kunder og forbindelser i området, skryter daglig leder i Enter Service AS, Jøran Nohr.

Firmaet leverer og monterer porter fra flere forskjellige leverandører til et bredt marked, samtidig som de utfører service og cedlikehold på alle typer porter og modeller, heter det i pressemeldingen.

– Vår unike kapasitet er våre ansatte, begynner Nohr. De har en enorm erfaring, bred kompetanse fra forskjellige produkter og fabrikat samtidig som vi gjennom våre underleverandører på kort tid kan skaffe deler til absolutt alle merker, modeller og typer av industriporter, forteller en svært entusiastisk Nohr.

Artikkeltags