Nå kan du se ANtv-sport på Apple tv eller smart-tv

Rett på TV: Nå kan du se Stian Høgland, Stein Sneve, Freddy Toresen og alle de andre i Studio Glimt rett på TV via appen Direktesport.

Rett på TV: Nå kan du se Stian Høgland, Stein Sneve, Freddy Toresen og alle de andre i Studio Glimt rett på TV via appen Direktesport.

Tiden hvor du må se sport fra ANtv på en liten skjerm er forbi.

DEL

Amedia og Avisa Nordland kan nå tilby Direktesport som app for smart-tv og Apple tv. Det betyr at du kan se for eksempel Studio Glimt rett på tv-en, i stedet for mobil, nettbrett eller desktop.

– Vi opplever stor interesse rundt Glimt for tiden. Det å nå kunne se direktebildene vi produserer rett på smart- tv eller Apple TV uten at man trenger å streame fra mobiltelefon betyr enda bedre opplevelse av produktet, sier AN-redaktør Børje Klæboe Eidissen.

AN produserer som kjent Studio Glimt før og etter hver kamp. På hjemmekamper er vi også live i mixed zone like etter kampslutt for å få de første reaksjonene. Alle sendinger kan sees live og i opptak. på Direktesport.

Appen er tilgjengelig på smart-tv fra LG og Samsung.

Direktesport er en felles plattform for alt av sportssendinger i Amedia. Her serveres en bred meny av innhold, blant annet 2. divisjon og 3. divisjon i fotball for menn. Det betyr at du kan se blant andre Junkeren og Bodø/Glimt 2 etter hvert som sesongen kommer i gang. I tillegg kan du følge blant andre Casper Øyvann i Tromsdalen og Morten Gamst Pedersen i Alta.

– Våre aviser har de siste årene sendt flere tusen sendinger med fotball, håndball og ishockey, friidrett, langrenn og en rekke andre idretter. Vi har opplevd stor interesse blant våre abonnenter for dette tilbudet som de hittil har kunnet se vi pc, mobil eller brett. Nå bretter vi det ut i storformat og lager apper for smart-tv, sier Helge Birkelund som er direktør for sportsutvikling i Amedia.

Slik tar du i bruk Direktesport:

  • Smart-tv (LG og Samsung) og Apple tv: Last ned appen og logg deg inn med din aID-bruker
  • Mobil/nettbrett/desktop: Last ned Avisa Nordland-appen eller gå inn på an.no/direktesport. Logg deg inn med din aID-bruker


Artikkeltags