Få AN+ i 8 uker for kun 99,- Bestill her!

Magic North etablerer sin fjerde isbar/galleri og åpner i dag 1. juli i Bergen.

I den helårlige isbaren kan du oppleve " Winter Wonderland" hvor de viktigste skikkelsene i moderne kunst har funnet sin plass.

Skulpturene og utskjæringene er laget av noen av verdens fremste iskunstnere, med bakgrunn i opptil 5-6 år på kunst-universiteter og lang erfaring innenfor utskjæringer av både is, sten, tre og innen malerkunsten.

- Vår satsing i Bergen dokumenterer et reiseliv i vekst og vi har allerede mottatt mange positive tilbakemeldinger og flere tusen bestillinger, sier Kirsten Marie Holmen.

Fra tidligere har selskapet isbar og galleri både i Svolvær, i Oslo og i Caribbean på øya St. Thomas åpnet for 5 år siden.

Dokumenterer historie i -5°C

Krystall klar is er en annerledes og spennende måte å dokumentere historien på i minus 5 grader.

- I 2008 fikk vi en pris som beste reiselivsattraksjon i Lofoten, sier Holmen.

Bodø kvinnen mener isutstillingene har høy attraksjonsverdi, og vil være med å løfte Bergen som reisemål.

Driver is-skole

Magic Ice har også en egen ice carving school i Villnius hvor vi rekrutterer kunstnere fra hele verden etter at de har gått 5 år på kunstuniversitetet, som sies å være et av de beste kunstuniversitet i verden.

- Besøkende blir utstyrt med flott cap og hansker før de går inn i den dramatiske lyd og lyssatte isbaren, for å nyte en forfriskende velkomst drink, mens de nyter kunst i verdensklassen sier Kirsten Marie Holmen.

Magic North AS

  • Etablert i Bodø i 2000
  • I 2004 etablerte Holmen den første isbaren, Magic Ice, i Svolvær.
  • Eies av Kirsten Marie Holmen og Hans-Petter Solvei
  • I 2012 åpnet isbar nummer to på den karibiske øya St.Thomas. Isgalleriet ble samme året kåret til en av de tre mest innovative opplevelsene på land for cruseturister.
  • I år har Magic North kjøpt Saltstraumen Opplevelsessenter, samt at man åpner isbar nummer tre i Oslo.
  • Driver Magic Ice i Svolvær, Magic Ice Oslo, Magic Ice St. Thomas på Jomfruøyene, USA. Magic Ice, Ice  Carving School i Litauen, og opplevelsessenteret Magic Saltstraumen