Nå får du tilgang til over 70 aviser

Korona: Sjefredaktør Jan-Eirik Hanssen og nyhetsredaktør Markus André Jensen i AN byr på +Alt

Korona: Sjefredaktør Jan-Eirik Hanssen og nyhetsredaktør Markus André Jensen i AN byr på +Alt Foto:

For å sikre mest mulig tilgang til koronanyheter får AN-abonnenter nå fri tilgang til over 70 aviser.

DEL

Som abonnent på Avisa Nordland får du fra nå av tilgang til over 70 aviser og nettsteder i hele landet.

Dette er et tiltak som gjøres for å dekke nyhetsbehovet for leserne i korona-krisen. Den utvidede tilgangen gjelder ut april.

LES OGSÅ: Derfor må vi ta betalt

De abonnenter AN har epostadresse registrert på, skal ha mottatt en epost i dag med informasjon og lenke. men man kan også benytte lenken her:

https://www.an.no/abo/info/plussalt

- Et viktig tiltak

Sjefredaktør i AN, Jan-Eirik Hanssen, er glad over å tilby abonnentene denne ekstraservicen:

- Som din fremste nyhetsformidler har du som abonnent tilgang til alt innholdet i AN. I dagens situasjon mener vi det er riktig og viktig at du som AN-abonnent får tilgang til så stort og variert tilfang av nyheter som overhode mulig. Slik kan du holde deg oppdatert om det som skjer i andre lokalsamfunn landet rundt der du har dine kjære som du bryr deg om. Fra nå kan du eksempelvis følge hele nyhetsbildet i Nordland gjennom aviser som Helgelendingen, Rana Blad, Fremover og Lofotposten gjennom ditt abonnement i AN, sier Hanssen.

Midlertidig tilbud

Den utvidede tilgangen lar seg gjøre fordi Avisa Nordland er en del av mediekonsernet Amedia, som eier og utgir aviser i hele Norge som samlet har over 900 journalister som daglig rapporterer om det som skjer. Den utvidede tilgangen har fått navnet +Alt.

- Samtlige AN-abonnenter med privatabonnement har nå mottatt epost med informasjon om at de nå får tilgang til alle Amedias aviser. Dersom man trykker seg videre fra eposten kommer man til Min side, der ett bekreftende klikk er alt som skal til, forklarer Hanssen som understreker at tilbudet er uten ekstra kostnader og at det varer ut april, sier Hanssen.

Tilbudet er kun tilgjengelig for privatkunder.

Her er lenken til alle aviser man får tilgang til: https://www.om.plussalt.no/alleavisene


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken