Gå til sidens hovedinnhold

Nå får den populære Glimt-låta musikkvideo

- Vi må ha den ut før de har vunnet serien.

Du har garantert hørt den. Hver gang Bodø/Glimt scorer hjemme på Aspmyra, er det «Toget Fra Bodø» som dundrer ut over høyttaleranlegget.

På Spotify har låta nylig rundet 100.000 avspillinger.

- Det skjedde omtrent samtidig som Milan-kampen, sier opphavsmann og MinTrio-vokalist Aleksander Torsvik Emilsen.

Pias-initiativ

Initiativet til videoen er det Lill-Charlotte Kaspersen og Pias Ballettstudio som har tatt. Det er også de som har regien.

- De er kjempeflinke. Vi har vært med og danset etter beste evne, sier Emilsen, som tror resultatet kan bli riktig så artig.

Kaspersen synes bandet klarte seg greit.

- De er flinke og vanligvis aktive på scenen. Kanskje litt uvant med faste bevegelser, men det gikk fint, forsikrer dansepedagogen fra Pias.

Musikkvideoinnspilling med MinTrio og Pias Ballettstudio på Aspmyra.

Hun kan ellers røpe at det var ønsket om aktivitet i en tid med koronarestriksjoner og få opptredener som fikk ballettstudioet til å ta kontakt med MinTrio og Bodø/Glimt.

Snarest mulig

Responsen var selvfølgelig positiv.

- Et kompani og to crew er involvert. Vi har gjort en del opptak allerede, og så kommer vi til å fortsette i helga med spillere fra akademiet og så A-laget når vi får klarsignal til å møte dem, forklarer Kaspersen.

Målet er å få videoen ferdig redigert og ordnet klar så snart som mulig etter det.

- Vi må ha den ut før de har vunnet serien, poengterer Kaspersen – skråsikker på at det blir gullfest i Bodø i løpet av høsten.

Låten, hvor også Halvdan Sivertsen medvirker, ble offisielt sluppet i fjor vår. At Glimt er i dytten om dagen, merkes godt på lyttertallene.

- Særlig på kampdagene. Glimt bidrar jo til at den spilles ofte på Aspmyra, og det er kjempeartig, sier Aleksander i MinTrio – som har sett hver eneste kamp med de helgule i hvert fall siste året.

Kommentarer til denne saken