Dette budskapet fikk vi hamret inn hele tiden.

I min villfarelse trodde de mente vanlige folk skulle få mer å rutte med, altså flere goder. Men slik er det overhode ikke.

Strømprisen i Nord-Norge har ikke eksplodert, men for resten i sør + 90% av landets innbyggere er økningen som prognosene viser eksplosiv. En vanlig husholdning med 20.000 kw i årsforbruk må regne med økte strømutifter størrelse 25.000 kr . Har du elektrisk bil som må lades, ja da blir det enda mer.

Så er det bebudet drivstoffpriser på + 20 kr for billigsta alternativ . MDG og SV har begge bebudet +25 kr Det alene vil føre til rasering av alle små samfunn i Norge . I snitt kjører en familie 25.000 km og bruker da 1800 liter drivstoff Plusser du på 4 kr literen så er det doble av lønnsøkingen borte. For ikke å snakke om bedrifter og folk med store trasport behov av varer og tjenester, der vil økningen bli eksplosiv.

Så har det blitt lovet kutt i elektro bil bompenge subsidier + enda flere bomringer. Forsiktig regnet vil dette øke med 4-5000 pr år for en husholdning Skatt skal også økes heter det, men vanlige folk skal skjermes ( ble vi skjemet sist de hadde makt ) Årlige skatt er kuttet med 10 til 12.000 i Erna sin periode, dette er bebudet skal reverseres. Så har vi inflasjonen som alltid har økt under sosialistisk omlegging (dyrere alt mulig)

Til slutt har vi så renta som er bebudet skal opp med 3 % i kommende 4 års periode Snitt lån for en husholdning er + 2 mill , altså en øking av utgifter på 60.000 pr år . Jo da , det er nok vanlige folk sin tur skjønner dere. Men ikke til å få bedre råd slik dere trodde da dere stemte. En vanlig husholdning vil fort sitte igjen med minus 100.000 kr Så dermed er det vi vanlige folk sin tur (til å betale regninga igjen).