Gå til sidens hovedinnhold

Nå er det endelig klart, stedet får ny kai

Det skal bygges ny kai på Skutvik i Hamarøy innenfor kostnadsrammen på fem millioner kroner.

Hamarøy: Det er klart etter anbudsåpningen, samt fredagens innstillingsmøte. Der ble bedriften Infrakon AS valgt til å gjøre jobben. Ut fra avtalen med entreprenøren skal kaia være oppgradert før årsskiftet.

– Oppgraderingen blir innenfor investeringsbudsjett på fem millioner kroner. Kaia skal erstatte dagens kai, og vil stort sett ha samme utforming. Det vil bli et kjøresterkt felt mellom byggene, opplyser leder for samfunnsutvikling i Hamarøy kommune, Kirstin Lillevåg Mobakken, i en pressemelding.

Mobakken opplyser til Avisa Nordland at det totalt kom inn tre anbud, og at det som ble antatt, har en ramme på 4,8 millioner kroner.

Kommunestyret i Hamarøy kommune vedtok 16. desember i fjor i forbindelse med budsjett og investeringer for 2021 å bevilge fem millioner til oppgradering av kaia.

De to byggene som befinner seg på kaia skal nå legges ut for salg. I kriteriene for salg vil det bli vektlagt bruk av byggene til samfunnsformål, samt pris. De to byggene skal fradeles til en egen grunneiendom.

Kommentarer til denne saken