Petter «Katastrofe» legger «Katastrofe» på hylla

Petter «Katastrofe» Kristiansen er en av syv deltakere i TV2 programmet "Hver gang vi møtes". Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Petter «Katastrofe» Kristiansen er en av syv deltakere i TV2 programmet "Hver gang vi møtes". Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

DEL

I kveldens episode av «Hver gang vi møtes» slapp Petter Bjørklund Kristiansen (30) nyheten om at han er ferdig med «Katastrofe» etter 2019, skriver VG.

– Jeg har hatt det sykt fett i alle år, men framover ønsker jeg å ha fokus på andre, sier Kristiansen.

– Jeg har hatt det sykt fett i alle år, men framover ønsker jeg å ha fokus på andre. Tilværelsen som bakmann er nydelig. Fra 2020 vil jeg konsentrere meg om å hjelpe andre, drive plateselskap, skrive låter og produsere. Jeg har aldri hatt behov for oppmerksomhet rundt meg. Røde løpere er kleint, så det styrer jeg helst unna, forteller han avisa 15 år etter at eventyret startet.

Han understreker altså overfor avisa at det er «Katastrofe» som legges på hylla, og at han vil fortsette å jobbe med musikk.

– Skulle det dukke opp et aktuelt tilbud fra et band, så kan det hende jeg sier ja, sier han til VG.

Overfor TV 2 lover artisten at han vil ta ordentlig farvel med fansen og reise på en lengre avskjedsturné.

– Så fantastiske som dem har vært mot meg i alle år så skal jeg innom hver krik og krok i landet. Jeg kjører på en lang turné «Vi prekæs tour», sier han til TV 2.

Kristiansen startet, ifølge TV 2 karrieren med hipp hop-bandet Lok Allé i 2004. Solokarrieren startet med låten «Vi prekæs» i 2008, og i 2014 solgte Staysmanns «Bleik og sur», som var et samarbeid med Staysmann og M. M. B til gull.

Artikkeltags