Publiners gir ut ny låt

Publiners er nå ute med låten "Stengetid".

Publiners er nå ute med låten "Stengetid".

DEL

Publiners er tilbake for fullt med låten «Stengetid».

Singelen ble nettopp sluppet på alt av digitale plattformer. Publiners. Utgivelsen markerer felefantomet Vidar Tilrem sin debut som melodisnekker i låtskriverkollektivet Publiners. Låten bærer navnet «Stengetid» og er en klassisk folk’n roll-låt, med Publiners på sitt mest rocka. Et fengende feleriff, øsende elgitar, tung bass og trommer er blant ingrediensene.

Hva Stengetid handler om rent tekstmessig har Publiners tenkt å overlate til lytterne å finne ut av, men det burde være nok av nøkler til å finne mulige koblinger til svært aktuelle tema i samtiden. Forrige singel, «Albert», kom i april. I sommer spilte bandet på en del festivaler, neste singelslipp kommer allerede i løpet av en måned, og de skal på turne i oktober/november.

Publiners er kjent for bl.a. publikumsfavoritter og radiohits som Maja, Te Stein, Bær Me Over, (Kj) Ærlighet, og ikke minst Toft. Bandet har hundrevis av konserter bak seg. Publiners 2019 består av Per Arne Karlsen (trommer), Ronny Bertelsen (vokal, fløyter), Morten Horn (gitarer, kor), Olav Nygaard (bass, kor), Vidar Tilrem (fele, nøkkelharpe, banjo) og Bertil Bertelsen (mandolin, bouzouki, akustisk gitar, fløyter, keyboards, hulusi og kor).

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken