Gå til sidens hovedinnhold

MINNEORD

Artikkelen er over 1 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Minneord til min gode venn

Brit Lekang Olsen.

Det er noen venner som aldri går ut av tiden, i alle fall ikke inne i mitt hode. Brit var en slik venn. Det er så uendelig trist og uvirkelig at Brit har reist fra oss. Hun har reist til fred og hvile etter å ha kjempet og kjempet.
Brit var den vennen man kunne møte etter lange tider siden sist. Med henne fortsatte man bare samtalen fra forrige gang. Det er ikke mange venner som bare tar opp tråden fra sist og forsetter. Det er forunderlig med slike venner, de blir en del av alt en har rundt seg.
Her er så mange gode minner å ta frem. Det er så mye moro og latter; så mye godt å tenke på.
Jeg fikk lage brudebuketten til henne. Det var en stor ting å få lov til å gjøre. Brit og Kenneth ble et par. De var alltid sammen etter det.
Vi møttes da Bodø Ballong Club ble stiftet, og siden var vi venner. Der opplevde vi utrolige ting sammen. Det var mange år med opplevelser; familier som holdt sammen og hadde felles interesser. Ungene ble ballong unger og det kaller de seg fremdeles.
Det er godt og trygt i livet med gode venner. Venner som kjenner deg. De vet og de forstår. Du Brit var en slik venn. Det var alltid godt å få være sammen, og nå føles det så uendelig vondt at du er borte.
Takk for vennskap igjennom livet. Takk for gode minner. Takk for du var den du var.:hearts:
Kjære Kenneth og Anita med familie. Alle gode tanker med varme og styrke til dere i sorgen over verdens beste Brit.:hearts:

Rannveig.

Kommentarer til denne saken