Gå til sidens hovedinnhold

Mesternes Mester-vinner gjester Bodø. – Vi har plass til flere

Relasjonsbygging og frivillighet står på programmet for idrettens møteplass.

Det er flere kjente navn som står på lista over foredragsholdere når Bodø Idrettsråd står som arrangør av idrettens møteplass i helga.

Blant annet kommer Marco Elsafadi, som gikk til topps i Mesternes mester i 2014. Den tidligere basketspilleren omtales som en relasjonshøvding, og det er blant tingene han skal snakke om på Bestemorstua lørdag.

Tidligere Bodø/Glimt-spiller og landslagskaptein Tom Høgli står også på lista. Han er i dag samfunnskontakt i Tromsø, og jobber med både inkluderingsarbeid og samfunnsengasjement i klubben.

– Vi ønsker å skape en møteplass for idretten, hvor vi kan ta opp flere forskjellige temaer. Denne gangen har vi fokus på relasjoner, barn og unge og inkludering, sier inkluderingskoordinator i Bodø Idrettsråd, Gro-Marie Thomassen.

I tillegg til de to nevnte skal også sykkelpresident Jan Odd Sørnes snakke om lederskap. Konnerud IL fra Drammen er gjester for å snakke om samarbeidet mellom idrett og skole, mens førsteamanuensis ved Politihøgskolen, Oddbjørn Edvardsen skal snakke om inkludering på hjemmebane.

Så langt er rundt halvparten av de 60 ledige plassene fylt opp.

– Vi har plass til flere, så vi håper at det er mange som melder seg på. Spesielt ønsker vi oss flere frivillige som deltakere. Her vil de få veldig gode verktøy som de kan ta med seg inn i hverdagen, sier Thomassen.

Hovedprogrammet for idrettens møteplass arrangeres lørdag.

Kommentarer til denne saken