Arrogant latskap

Fått nok: Vår journalist Kjetil Rakkenes Anda har fått nok av latsabbene på City Nord.

Fått nok: Vår journalist Kjetil Rakkenes Anda har fått nok av latsabbene på City Nord. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Det finnes neppe mange problemer i verden dersom man skal skrive om handlevogner på City Nord. Nei vel, så gjør det ikke det, da. I min verden er nå i hvert fall dette blitt et så saftig irritasjonsmoment at jeg har fått nok.

Jeg har også tidligere brukt denne spalten til å få utløp for min frustrasjon knyttet til hva folk foretar seg på Nord-Norges største kjøpesenter. Heldigvis er problematikken knyttet til stillestående folkemengder bedret, men vi har fortsatt en lang vei å gå før forholdene er ideelle i handlegatene.

For du har kanskje sett det selv. Handlevogner som står strødd rundt omkring. Jeg kjenner blodet bruse og nakkehårene reise seg når folk arrogant bare etterlater seg handlevogna på en parkeringsplass, like foran kasseområdet på Coop Obs, eller på nonchalant vis bare slipper den like foran det anviste området. Er det så vanskelig å bare sette den der den skal?

Ifølge senterledelsen ved City Nord, har faktisk den arrogante latskapen fått økonomiske følger for senteret. Etterlatte handlevogner på parkeringsplassen har blitt tatt av vinden og sørget for ødeleggelser på biler. Regningen er det senteret selv som må ta, for synderen har naturligvis forlatt åstedet med et bredt smil om munnen og fulle bæreposer i bagasjerommet. Man må da naturligvis få lov til å skynde seg til neste ærend, og da har man ikke tid til å gå de få meterne til nærmeste oppstillingsplass for handlevogner. Hva i all verden har City Nord ansatte for, liksom?

Jeg har også opplevd å komme kjørende inn i parkeringshuset, snirklet meg gjennom forlatte vogner på veien til en ensom parkeringsplass, men til min store (lille) overraskelse erfart at parkeringsplassen var opptatt av, ja, du gjetter riktig, nok en handlevogn.

Det gleder meg imidlertid at også andre har sett problematikken. Tidligere denne uken måte jeg nikke erkjennende da jeg leste Avisa Nordlands åpen linje-spalte. Der var det flere som hadde bitt seg merke i arrogansen, og delte min frustrasjon. Flott! Da kan vi sammen rette oppmerksomheten mot dette for å få bukt med disse arrogante kundene som ikke ofrer oss andre en eneste tanke.

Så dersom dette ikke tas tak i, ser jeg meg nødt til å ta initiativ til et fakkeltog. Dette ser jeg i hvert fall har funket i andre sammenhenger. og ettersom vi lever i en tilnærmet problemfri verden, må vi nå ta tak for å få det perfekt. Sees på City Nord!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags