Trener Ante Čačić møtte pressen sammen med Stefan Ritvoski mandag ettermiddag.

– Vi har en meget viktig kamp foran oss i morgen. Laget har de kvalitetene som trengs for å nå målene som vi har satt oss, nemlig å kvalifisere oss til Champions League, var beskjeden fra trener Čačić.

Mye selvtillit

Flere i pressekorpset ønsket å høre hvilke forberedelser Dinamo gjør for å være mentalt klare til å møte Bodø/Glimt som er sultne på å komme seg til CL.

– Vi møter dem med respekt. Bodø/Glimt er i god form, og vi skal gjøre alt i vår makt for å komme oss videre. Jeg forventer en god kamp og vi er optimistisk med tanke på resultatet. Alle spillerne våre er på god vei til å nå sitt maksimale nivå, forteller Čačić og understreker at han ikke ønsker å utdype noe om hvilke taktikk eller om planen deres for å bekjempe hjemmelaget.

Bortelaget har uten tvil gjort sine mentale forberedelser i forkant av den viktige kampen. En ser at både trener og spiller fra Dinamo velger ordene sine med omhu, og ønsker å fremstå som et lag med stor selvtillit.

Ritvoski tilføyer at han er skråsikker på at de kommer til å vinne kampen og kvalifisere seg til Champions League.

Les også:Agenten kjenner Dinamo Zagreb godt – mener Glimt har én stor fordel

Kunstgress, en stor fordel?

Videre følger pressen på med et av de store spørsmålene før oppgjøret i morgen på Aspmyra stadion, hva tenker Dinamo om å spille på kunstgress? Hvilken erfaring har de med det? Og ikke minst, hvordan det dårlige været som er varslet i morgen vil påvirke spillet deres.

– Det er klart at hjemmelaget har en fordel av å spille på kunstgress siden de er vant til det. Men, laget vårt skal gjøre sitt ytterste for å tilpasse seg underlaget på en best mulig måte. Spillerne våre er teknisk gode så det vil neppe bli noe stort problem, forteller Čačić.

Ritvoski får spørsmål om hvilken erfaring han har med å spille på kunstgress, og svarer følgende:

– Jeg har ingen erfaring med å spille på slikt underlag. Men vi er profesjonelle spillere og skal nå våre mål uansett hvilket underlag vi spiller på. Vi får tilpasse oss omstendighetene.

Se også:Pressekonferanse Bodø/Glimt foran møtet med Dinamo Zagreb