Gå til sidens hovedinnhold

Slik har du aldri før sett «Jegertvillingene»: Byttet ut børsa med glam og glitter

Artikkelen er over 3 år gammel

Erlend Elias fikk bytte ut børsa med glitter og glam for en dag.

Nordlys: Kjendisstylist Erlend Elias Bragstad og «Jegertvillingene» fra Nordreisa er brennaktulle med årets sesong av «Farmen kjendis». Under innspillingen har vennskapet blomstret mellom nordlendingene, og nå får vi for første gang se Kristine og Johanne Thybo Hansen (25) oppstaset med «glitter og glam».

Erlend Elias sier han ville vise fram deres naturlige skjønnhet.

- Vi pratet om å ha en «bli ny»-dag allerede på Farmen. De har jo aldri gått i skjørt, og med min fascinasjon for klær og sminke hadde jeg veldig lyst til å style de opp med litt «glitter og glam», sier Erlend Elias til Nordlys.

Videre skryter han leende av venninnene:

- Vi ble veldig «close» på Farmen - i alle fall etter at jeg klarte å se forskjell på dem! Men på ordentlig. De er verdens beste jenter, og de sier i alle fall at jeg har blitt som en bror for dem. Jeg må si det samme; de er som to nye søstre jeg har savna hele livet.

- Finest uten sminke

Selv er stylisten ikke fremmed for å sminke seg, men det skulle han legge bort under «bli ny»-dagen. Til glede for tvillingene.

- Jeg skulle kle meg opp i «tømmerhuggerstil», og fjerne sminken. Det har tvillingene bemerket før - at jeg er mye finere uten sminke. De ble nesten irriterte på meg fordi jeg bruker det, sier han og ler.

- Hva sier du til det?  

- Nei altså, hvis de synes jeg er finere uten sminke, tar jeg det som et kjempestort kompliment!

 

Feil framstilt i «Farmen»

Han legger til at vennskapet mellom dem blomstret da han så at de har samme moral og verdisyn. Men ifølge Erlend Elias kommer ikke det riktig fram under klippingen av reality-serien.

- Det er det som er det elementære grunnlaget som utgjør en snill person. Nå er det jo slik at alle mennesker er sammensatte, og alle har gode og dårlige sider. Men jeg opplever at alle mine gode sider er klippet bort.

- Hva mener du?

- For eksempel har du episoden med markedet i går, der jeg var sjuk, men bytta bort skjerfet mitt. Og Johanne sang «Hjerteknuser» - en vakker sang - både på norsk og samisk. Det er også klippet bort.

Han kritiserer også Frank Løke for kommentarene om at «Jegertvillingene bare sitter og røyker pipe».

- De jobba som bare det! Det va de som lærte meg å bygge et gjerde til grisene, men han så det ikke fordi han jobbet nede med båtene. Jeg synes kanskje det er litt trist at det blir framstilt sånn, og at folk kan tro at jeg og tvillingene har fått spesialbehandling. Det har vi ikke, forteller Erlend Elias.

- Fikk aldri meldingen

«Farmen kjendis» er imidlertid ikke første kontakt mellom Erlend Elias og tvillingene.

- Dette var jo før jeg kjente dem, men da de skulle ha premiere på den første sesongen av «Jegertvillingene» på TVNorge hadde Johanne sendt meg en melding på Facebook for å spørre om jeg kunne style dem.

Det var bare et problem. Dette er nå tre år siden, og på den tiden hadde Erlend Elias tre Facebook-konti, der assistenten hans hadde kontroll over meldingene han fikk.

(Saken fortsetter undet bildet)

- Jeg var på turné, og det passa ikke akkurat da. Men jeg fikk aldri lest beskjeden! Så tvillingene var nesten litt fornærma på meg da vi møttes, sier han og ler.

Avslutningsvis legger han til at dette nok ikke blir dagligdags for tvillingene, men at de stadig holder kontakten.

- Vi prater masse, selv om vi bor forskjellige steder. De er jo gullklumpene mine, og det er de jeg er interessert i å ha kontakt med etter Farmen!

Nordlys har ikke lyktes i å komme i kontakt med «Jegertvillingene».

Kommentarer til denne saken