Erlend Elias trakk seg fra Farmen

Erlend Elias Bragstad (35) har tidligere vært med i 71 grader nord kjendis - hvor han også trakk seg - og i Skal vi danse.

Erlend Elias Bragstad (35) har tidligere vært med i 71 grader nord kjendis - hvor han også trakk seg - og i Skal vi danse. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Erlend Elias Bragstad (35) forlot Farmen kjendis under søndagens episode av den populære tv-serien.

Etter som "storbonde" å ha fortalt resten av gruppa at ukesoppdraget ikke var godkjent, kom han med den overraskende beskjeden at han trakk seg fra programmet og reiste hjem.

Mens tårene trillet takket kjendisstylisten og TV-profilen fra Tysfjord for et fint opphold, samtidig som han fortalte de andre deltakerne at han hadde blitt glad i alle.

Men:

– Jeg trakk meg fordi det ble for dårlig energi på gården. Det vanskeligste for meg var å mangle trygget. Om du føler at alle er imot deg, så er det ikke så lett å være der, sier Erlend Elias til TV 2.

Overfor TV2 peker han blant annet på komplikasjoner omkring førstekjempevalg som en del av årsaken. Tidligere i uka valgte han Inga Berit Lein (36) som førstekjempe, fordi Jegertvillingene-Johanne Thybo Hansen (26) var demotivert og ville reise hjem.

Johanne skal ha forklaret Erlend Elias at hun ville tape mot Inga Berit med vilje, men etter førstekjempevalget ombestemte Johanne seg og ønsket å bli på gården likevel.

Avskjeden med de andre deltakerne ble tung for Erlend Elias.

– Det var egentlig ikke noe jeg ønsket å gjøre, så det var vondt å ta farvel. Det føltes ut som min egen begravelse i Farmen, sier han, ifølge TV2.

I 2014 ble Erlend Elias kåret til Årets Nordlending.

Artikkeltags