Ser i avisen at det er folk som blir fryktelig provosert av at ett måkereir blir fjernet fra et tak som skal utbedres, nå får dere jammen ta dere en bolle! Hvis taket lekker, tetter man taket, og om man må fjerne et fuglereir så er jo det litt trist, men nødvendig. Måken legger nye egg på et annet sted noen dager senere.

Jeg tar meg i å tenke at denne fruen som har slik omsorg for denne stakar måken, tro om hun er genuin dyrekjær, og synes denne handlingen er så fryktelig at politiet eller annen myndighet bør engasjeres på vegene av disse stakkars måkene. Jeg lurer også på om denne samme fruen engasjerer seg like tungt i motstand mot virkelige trussler mot uskyldige fugler, som f.eks Gås, Svaner, Ugler, Ørn, Ryper... og måker. osv som blir kvernet til kjøttdeig eller bare knekker vingen og sulter ihjel etter møte med Vindturbiner som spretter opp over alt langs kysten.

Eller kanskje fruen også er en av dem som slenger en brødbit til den flotte tamme reven som lusker rundt i byen,.. uten å tenke på at den samme reven går rundt hjørnet og dreper en ærfugel på reir, eller spiser 20 måkeegg fra fortvilte måker. Den tar til og med ett og annet pinnsvin. Naturen er grusom, noen ganger ... Måkene klarer seg nok.