(Fremover:) I flere år har narvikmannen Maitham Kelabi spist vasket og spiseklar ruccolasalat fra Coop, men søndag var sannsynligvis siste gang Kelabi spiste det for en stund.

– Da jeg oppdaget bindersen ble jeg veldig overrasket og litt redd. Tenk hvis jeg hadde svelget den, da er det ikke sikkert det hadde gått så bra, sier Kelabi.

– Jeg blir ikke å spise ruccolasalat på en god stund. Jeg har fått den store skrekken. Fra nå av blir jeg å sjekke all såkalt ferdigvasket og spiseklar salat.

Spiste av posen tidligere i uka

Salatposen ble kjøpt i en Coop-butikk i Narvik i midten av forrige uke. Da spiste Kelabi litt av salaten uten å merke noe. Søndag da han skulle spise resten av salaten fant han metallbiten.

– Jeg helte ut resten av salaten på en tallerken og skulle til å begynne å spise da jeg oppdaget den. Heldigvis så jeg den før den havnet i munnen.

– Har du snakket med butikken du kjøpte salaten i?

– Nei, ikke ennå, men jeg skal dra innom med både kvittering, bindersen og posen.

– Skal ikke være mulig

Kommunikasjonssjef Harald Kristiansen i Coop sier det er veldig rart at Kelabi fant en binders i salatposen.

– Det skal egentlig ikke være mulig, da vi har metalldetektor som skal «slå ut» de posene som kan inneholde noe med metall i seg. Vi har også testet metalldetektor og har ikke funnet noen feil på denne, sier Kristiansen.

– Uansett er vi opptatt av at kundene våre skal ha gode handleopplevelser, og vi håper kunden kommer tilbake til butikken slik at han/hun kan få et nytt produkt. Vi etter også pris på at kundene varsler oss, slik at vi får mulighet til å undersøke hva som kan ha gått galt, for som sagt, dette skal egentlig ikke være mulig.