Liverpool-legende til Bodø

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

I høst kom bom biografien «Life in a Jungle» om Liverpool-keeperen Bruce Grobbelaar, ført i pennen av Ragnhild Lund Ansnes. Torsdag 31. januar blir det bokbad og signering i Stormen biblioteks storstue i andre etasje. Bokbadet er i regi av litteraturfestivalen Det Vilde Ord.

Biografien om Bruce Grobbelaar, handler om den uortodokse keeperen som voktet buret 627 ganger for Liverpool i perioden 1981–1994. «Life in a Jungle» er også historien om hvordan Grobbelaar som 17- åring, var en del av hæren i den «Rhodesiske jungelkrigen». I boka sier Grobbelaar at det å spille fotball reddet han fra krigstraumenes galskap, skriver festivalen i en pressemelding.

Bokbader i Stormen bibliotek er den tidligere NRK P1 programlederen og offisiell klubbforfatter for Liverpool Football Club, Ragnhild Lund Ansnes, som har skrevet «Life in a Jungle» sammen med Bruce Grobbelaar.

Hun har også skrevet «Liverpoolhjerter», «Liverpoolhelter», «Liverpoolkapteiner» – og var redaktør av den norske utgaven av selvbiografien til den legendariske Liverpool-manageren Bill Shankly, «Shankly – Rett fra Hjertet.» På få år har Lund Ansnes opparbeidet seg en imponerende posisjon i verdensklubben. Hun er medeier i fotballhotellet Hotel Tia, som ligger like ved Anfield Stadion.

Artikkeltags