Håvard (42) fikk toppjobb i Luftfartstilsynet i Bodø

Foto:

DEL

Håvard Sverre Vikheim er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør ved Luftfartstilsynet i Bodø. Av de 24 som søkte jobben trakk han det lengste strået.

Det skriver de på sine nettsider. Ifølge Luftfartstilsynet skal han starte i jobben 2. mai.

Universitetet

Han kommer fra stillingen som som presse- og kommunikasjonsansvarlig ved Fakultet for sykepleie og helsevitenskap ved Nord universitet.

- Med Vikheim får vi god kommunikasjonsfaglig kompetanse. Han har videre et godt samfunnsperspektiv, god forståelse for de politiske prosessene i forvaltningen og stor forståelse for myndighetsrollen og samfunnsoppdraget, sier luftfartsdirektør Lars Kobberstad.

Foruten Nord universitet har Vikheim også ni års erfaring som  kommunikasjonsrådgiver ved Statens vegvesen. Han har også vært kommunikasjonsansvarlig for Oslopakke 3-sekretariatet.

Gleder seg

Vikheim får ansvaret for operativ og strategisk kommunikasjon internt og eksternt, mediehåndtering, nettsider og sosiale medier.

– Jeg gleder meg stort til å begynne i jobben. Luftfartstilsynet har et svært viktig samfunnsoppdrag som jeg ser frem til å være med på å forvalte. Norsk og internasjonal luftfart er i stadig utvikling, og å få være med på dette blir veldig spennende, sier Håvard Sverre Vikheim.

Det var rundt nyttår at Luftfartstilsynet annonserte at de søkte etter ny kommunikasjonsdirektør. 24 valgte altså å søke jobben etter at Frank Gøran Nordheim sa opp. Sistnevnte ble ansatt vinteren 2016.

Artikkeltags