Bygdejente ble «stuck» på Sondre Justad-konsert. Da kom bodøfolket henne til unnsetning: - Dere ga meg «tro på menneskeheten»

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

LeserbrevJeg og en venninnegjeng hadde reist til Bodø for å dra på Sondre Justad-konserten 7. april i Bodø spektrum. Vi hadde gledet oss masse, og var en av de fremste i køen – som også gjorde at vi fikk ståplasser rett foran scenen.

Les mer: Magnar (86) hadde reist helt fra Svolvær for å se Sondre Justad: – Jeg skulle ønske det kunne vart hele natta

Etter at oppvarmingsbandet Virkelig hadde gått av scenen, måtte jeg gå til inngangen for å hente noe. Det hadde ikke kommet så mange til da, så jeg skulle skynde meg for å komme tilbake til plassen min.

Til min store fortvilelse var det stappfullt med folk når jeg kom inn igjen. Det virket tapt å komme seg fram til venninnene mine, og jeg ble stressa fordi jeg trodde jeg måtte stå bak alene.

Her kan du se bildeserie fra folkelivet og konserten

Jeg prøvde å skvise meg mellom folkemengden, men til stor overraskelse var det så utrolig mange hyggelige bodøfolk i mengden. Spesielt en vennegjeng som var sammen på konserten festet seg i minne mitt.

I fortvilelse ringte jeg venninna mi og sa at det her gikk ikke. Da tok gjengen tak i meg å banet vei for meg å hjalp meg fram. Ga meg en «tro på menneskeheten» feeling, haha. Takk Bodøfolk! ❤️

Les også: Sondre Justad: - Dette er det største jeg har opplevd noen gang!

Les mer:  Terningkast 6:Sondre Justad tok Bodø med storm: – Gåsehudfaktoren var høy

Artikkeltags