Du må gjerne angripe både meg og Arbeiderpartiet Ingebrigtsen, men vi som voksne politikere i maktposisjoner angriper da ikke engasjerte ungdommer? Slike hersketeknikker bør vi holde oss for gode for.

Jeg er ofte uenig med Unge Høyre. Det hender til og med at jeg er uenig med AUF, eller LOs Ungdomsorganisasjon, men jeg heier likevel på dem og det faktum at de tør ytre seg i et stadig mer polariserende debattklima.

Det er sterke ord du bruker i din stråmannsargumentasjon, Ingebrigtsen, når du antyder korrupsjon fordi LOs leder Peggy Hessen Følvik leder valgkomiteen til Arbeiderpartiet. At LO og Arbeiderpartiet har et sterkt bånd og en sentral fagligpolitisk samarbeidsavtale er vel knapt en nyhet i 2023 og strengt tatt ikke relevant i en lokal valgkamp.

Lederen i HK Ung bruker sin stemme til å fremme sine medlemmers interesser. Dette tror jeg gagner ikke bare HKs medlemmer, men hele arbeidslivet og det heier jeg på. Politikk handler i aller høyeste grad om folks hverdag.

Jeg gleder meg til at Ingebrigtsen kommer på banen med faktisk politikk. Hva mener han for eksempel om at Høyre kaster folk ut i arbeidsledighet? Eller å redusere avsetning til fond? Eller at Høyre stemmer for et nedtrekk på nærings- og utviklingsavdelingen?

Jeg er klar til å ta tak i de politiske utfordringene i Bodø. Er du?