Gå til sidens hovedinnhold

La stemmen din høres!

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Rødt vokser på meningsmålingene både nasjonalt og lokalt. Vi ligger nå på 5,2 prosent på snittet av meningsmålingene nasjonalt i juni, og på 6,1 prosent i siste meningsmåling i Nordland – bare et knapt prosentpoeng ifra å ta et direktemandat herfra. Rødt ligger best an til å bli historisk som første nye parti som kommer over sperregrensen nasjonalt siden den ble innført!

Men da er vi helt avhengig av din stemme. Alle stemmer teller, og bare noen få stemmer kan avgjøre om Rødt kommer inn med bare Bjørnar Moxnes igjen, eller om det blir sju eller flere Rødt-representanter sammen med ham.

Rødt stiller til valg på å fjerne Erna Solbergs høyreregjering og ikke bare erstatte den med en rødgrønn reprise, men få til faktiske endringer i politikken. Vi tar ikke stilling til om det er Vedum eller Støre som skal lede en ny regjering, men en stemme på oss vil uansett sikre at noen presser på for at vi skal få ned forskjellene, få gratis tannhelse, få en rettferdig miljøpolitikk, få profittfri velferd, stanse nedbygginga av natur, stå imot overstyringa fra Brussel gjennom EØS, være et konsekvent fredsparti og mye mer.

En stemme på oss er en stemme som definitivt betyr noe, både taktisk men ikke minst politisk. Når Bjørnar Moxnes har fått til så mye som han har gjort som eneste representant, tenk hvor mye man kan få til med ti representanter – blant annet Geir Jørgensen fra Nordland. En stemme på oss lar seg virkelig høre! Stem Rødt!

Kommentarer til denne saken