Kvandal og okkupasjon

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Herr Kvandal gjør et forsøk på å svare meg, og mange andre på hvilket etablert og folkerettslig land Israel okkuperer. Det gjør han ikke, fordi det jo ikke finnes noe slikt land i området. FNs resolusjoner er ikke folkerett, det trodde jeg faktisk at herr Kvandal viste.

Et annet faktum som her bør nevnes er at palestinaaraberne flere ganger et blitt tilbudt å etablere en stat i området, men har hittil nektet å ta imot tilbudet. Hvorfor? Fordi de ikke vil akseptere at jødefolket har sin stat der i området. Dvs, de forlanger et jødefritt Midtøsten, de vil ha hele området alene. De gjorde jo et mislykket forsøk på å jage jødene ut på havet da staten Israel ble etablert i 1948.

Som vi vet så er Israel etablert på solid folkerettslig grunn. Den som sier noe annet er rett og slett uten historisk kunnskap. Men vær sikker, uansett hvor mye Kvandal og hans likesinnede raser mot Israel, så vil dette landet bestå til denne tids ende.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken