Wu Legends kommer ikke til Bodø

Wu Legends kommer likevel ikke til Bodø.

Wu Legends kommer likevel ikke til Bodø.

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

- Dette er en veldig kjip hendelse, men jeg kan ikke la publikum få halve showet de var lovet, sier Vegard Sandnes i Atomvinter.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisa og alt innhold på nett

- Det var en vanskelig avgjørelse å ta. Det har gått i ett de siste fem døgnene, med mange telefoner og eposter mellom managementet og de andre arrangørene. Resultatet er ikke noe artig, sier Sandnes.

Han forteller at kun to av de fire band-medlemmene som originalt skulle stille til konsert nå var interessert i å komme til Bodø.

- Konseptet baserte seg på at Wu Legends skulle komme og når da to av nøkkelpersonene ikke er med lenger blir det ikke det samme, sier Sandnes.

Sandnes syns det er trist at tilreisende ikke får oppleve den planlagte konserten.

- Det var derfor vi krevde en endelig avgjørelse i dag, på grunn av de tilreisende. Men alle vil få refundert billettene sine, sier Sandnes.

Konflikt

Det spøkte lenge for Wu Legends-konserten som etter planen skulle holdes på Avenue torsdag kveld. Nå er altså konserten avlyst. Det hele skyldtes en konflikt mellom bookingansvarlig og arrangørene.

- Det er en promotør som ikke har holdt seg til sine forpliktelser og nå er vi alle skadelidende, sier arrangør Vegard Sandnes.

Oslokonserten er allerede avlyst. Mandag kveld ble det jobbet iherdig for å berge Wu-Tang Clan-konsertene i Bodø og Orkanger.

Pengetrøbbel

Sandnes forteller at Wu Legends har bedt om mer penger etter at promotøren ikke har stilt med de midlene han har lovet.

- Vi har ikke fått orden på saken per nå, men det forhandles fremdeles, sier Sandnes.

Promotøren som står ansvarlig for bookingen av hiphop-gruppa ble tidligere i år dømt til fengsel i ett år og ni måneder for underslag mot Ukafestivalen i Trondheim, etter en avlyst konsert med Kanye West.

Les mer i onsdagens AN Fri.

Artikkeltags