Gå til sidens hovedinnhold

Tre stemmer skiller

Artikkelen er over 11 år gammel

Nesten 2000 stemmer er registrert, men det er bare tre stemmer som skiller førsteplassen fra andreplassen. Avstemningen stenger klokka 09.00!

46 filmer som er laget av 10. klassingene i Bodø deltar i filmfest-konkurransen, og det skal deles ut hele ni priser når selve filmfesten arrangeres i Bodø Spektrum i kveld.

Men prisen du kan være med og stemme fram, er kanskje den gjeveste, selve AN-prisen.

For øvrig skal det deles ut priser bestemt av fagjury i kategoriene fiksjon, dokumentar, kort-kort, lyd til bilde, beste mannlige hovedrolle og beste kvinnelige hovedrolle. Dessuten deles det ut juryens fagpris, og det er en vandrepris som går fra skole til skole hvert år.

AN-prisen bestemmes kun på grunnlag av stemmegivning på sms, og man kan stemme så mye man vil.

SMS-avstemningen for å kåre vinneren av AN-prisen åpnet i helga, og stenger altså i dag klokka 09.00. Vinneren kåres sammen med de andre vinnerne i Bodø spektrum i kveld.

Du stemmer ved å sende en sms med kodeord ANfilmfest og filmnummer til 2005, f.eks ANfilmfest 50 til 2005 for å stemme på film nummer 50.

Halvannen time før avstemningen stenges er det bare tre stemmer som skiller førsteplassen fra andreplassen. Og ned til tredjeplassen er det bare ytterligere fire stemmer.

- Det betyr at det er helt åpent, og at det er mange filmer som har mulighet til å vinne, sier AN-redaktør Børje Klæboe Eidissen.

Se alle filmene her!