Sissel Mohus, leder av arrangementskomiteen i Fauske Blandakor, sier seg strålende fornøyd etter den store korhelgen i Fauske.

– Vi sitter tilbake med en god følelse etter å ha fått svært mange gode tilbakemeldinger fra sangerne, og etter at så mange publikummere kom til konsertene i kirkene, i idrettshallen og utendørskonserten på søndag, sier Sissel Mohus.

Sten Skjellhaug, leder av Fauske Blandakor, sier de neppe er klare til å tilby seg et nytt arrangement allerede om to år, men at erfaringene fra helgens stevne så positive at de gjerne en gang senere vil søke på nytt.

– Hele arrangementet hadde heller ikke vært mulig uten en utrolig stor innsats fra korets medlemmene og en rekke andre frivillige. Et slikt løft bringer oss nærmer hverandre og betyr mye for korets framtid, sier Skjellhaug.

Helt siden i september har Fauske Blandakor forberedt seg på å være arrangør av fylkesstevne 2005. Etter at korgjestene var reist hjem i går var Fauske blandakor opptatt av den siste ryddejobben i Fauske Idrettshall.