- Hittil er vi veldig fornøyd. Vi hadde fulle hus på åpningsdagen på Gimle onsdag, tilsvarende på Sinus i går, og kveld ser det også ut til å bli folksomt. Det er selvføgelig gledelig, sa Thomas Litangen, leder i X-rockeklubb, mens folk stimlet sammen i et mørklagt Sinus fredag kveld.

Festivalen startet på Gimle allerede onsdag, men har du gått glipp av konsertene kan du fortsatt rekke å få med deg godbiter i helga.

I kveld spiller blant annet Sinnsyk Ugle, Magnus Eliassen og The Spectacle, for anledningen gjenforent. I morgen venter konserter med Jimbo Jones, The International Noise Conspiracy, Manna og Raggabalder.

An.no fikk en kjapp prat med Eliassen backstage en time før han skulle på scenen fredag. Eliassen kan regnes som en av festivalens faste innslag, og han forteller at han har et spesielt forhold til arrangementet.

- Første gang jeg sto på scenen var under Bodø Hardcorefestival. Det er alltid fantastisk stemning her, så det er klart at jeg tar turen opp for å spille, sier Eliassen.

Festivalen er et samarbeidsprosjekt mellom Bodø Hardcoreklubb, Glimle, Sinus, X-rockeklubb, Beinhard Bråkeklubb og Parkenfestivalen. Dette er tidende gang det serveres hardcorefestival i Bodø.