Gå til sidens hovedinnhold

Stor stemning med Europe

Artikkelen er over 7 år gammel

Stemningen sto rett til himmels da Europe gikk på scenen litt over halv tolv lørdag kveld. Over 1900 mennesker smilte og koste seg i finværet selv om det var litt kaldt.

- Vi er seks stykker sammen. Vi kommer fra Bodø og kjøpte billettene allerede i desember, forteller gjengen rundt bordet i kor.

Allerede da Kjøss gikk på scenen som første band litt over klokka 20:00 var det brukbart med folk på konsertplassen. Regnet var som blåst bort og sola tittet fram like før Mons Petter-festen startet lørdag kveld. Snakk om å ha flaks.

Syklet fra Bodø

Det var i det hele tatt mange bodøværinger blant de over 2000 frammøtte på Fauske i går. Arne Artzen kom syklende til konsert..

- Jeg brukte to timer. Det er greit. Det var mye motvind. Belønningen ble et flott arrangement. Dette lover virkelig bra, sa Arntzen før kveldens hovedattraksjon gikk på scenen.

Europe-trommis Ian Haugland var storfornøyd med det han så på Fauske i går kveld.

Alle smiler

- Jeg var ute for å få med meg et par Return-låter. Ser at alle folkene her smiler og ler. Det er kaldt, men humøret har de. Det er ikke verst. Vi gleder oss veldig over å kunne få spille for et så flott publikum, sa Haugland som kunne røpe at han har spilt under kjøligere forhold enn under konserten på Fauske i går.

- Det var 17 minus under Millenniumskonserten i Stockholm. Da var det kaldt på fingrene, gliste trommeslageren med de store øreringene før han entret scenen på Fauske i går.

Kommentarer til denne saken