Dirigent Ragnhild Halstensen var et eneste stort smil etter konserten i den ærverdige Madelein-kirken i Paris torsdag kveld.

– En fantastisk opplevelse å dirigere koret i et slikt rom. En utrolig opplevelse og så hyggelig at det kom folk å hørte på oss, forteller Halstensen og fortsetter.

– Selve kirkerommet var helt forskjellige fra domkirken. Sjelden har jeg vært i et lokale med en slik gjenklang. Det var en spesiell opplevelse å høre koret med en helt annen lyd enn jeg har hørt dem før. Nei, dette var flott og en fin start på de øvrige konsertene vi skal ha i Frankrike.

– Tilbakemeldingene vi fikk fra publikum var veldig positive.

Medbrakte supportere.

Med i reisefølget til domkoret er det en del engasjerte bodøværinger. Blant andre Jan Antonsen.

– Det var mange nordmenn her, men også et stort fransk publikum. Det var rimelig bra med folk i kirken, sier Antonsen og har mer skryt på lager.

– Det å høre koret i en slik stor og flott katerdral var stort. Det virket som om publikum var enige i det.

Reiseplanlegger Eivor Esaiassen var også fornøyd.

– Da de avsluttet med «Å eg veit meg et land» var det mange våte kinn å se.

Til Bordeaux.

I går gikk det meste av dagen med til å komme seg fra Paris til Bordeaux. Her skal koret gjennomføre tre konserter til og være gjester i en liten fransk by.

– Domkoret la igjen et fabelaktig visittkort i Paris og er noen fantastiske ambassadører for Bodø og Norge. Etter konserten kom det folk og takket for det de hadde fått være med på. Artig er det også at det i den største avisen i Bordeaux var et stort bilde med en omtale av Bodø Domkor, reklamerer Esaiassen.

Engasjert og frankofil bodø-supporter.