Stand up på tegnspråk

John Maucere, John Smith og Rob Roy skal være tre av verdens beste visuelle komikere.

John Maucere, John Smith og Rob Roy skal være tre av verdens beste visuelle komikere. Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

Superstjerner blant hørselshemmede klar for Bodø.

DEL

Det er Teater Manu som har hentet inn 3 Men Show. I ei pressemelding beskriver de dem selv som det beste tegnspråkshowet noensinne. John Maucere, John Smith og Rob Roy skal være tre av verdens beste visuelle komikere.

17. november er de klar for SydØst i Bodø.

Superstjerne

- John Maucere er fra USA, og er kjent i statene for sitt multi-talent, så vel som for sin makeløse humor. Han ble først kjent for sitt bidrag til Deaf President Now -bevegelsen på Gallaudet University. Senere slo han seg opp som skuespiller, og spilte blant annet i "Law and Order" og sommerklassikeren "Pacific Blue". Han har også oppdaget et talent for å spre latter i salen, og hans mest kjente figur "Superdeafy" er å finne i utallige videoer og bilder på nettet, skriver teateret i meldingen.

Maucere er en superstjerne blant hørselshemmede i USA.

Erfaren komiker

- John Smith fra Newcastle i England har siden 2005 utviklet seg til å bli en meget erfaren komiker. Han spiller for fulle hus overalt hvor han ferdes, også i utlandet. John har en meget fysisk humor som er lett å skjønne og spiller på sine erfaringer fra døvheten. John skyter fra hoften, og ingen kan egentlig føle seg trygg fra å bli tullet med under hans forestillinger, mener Teater Manu.

Kjent ansikt

- Rob Roy er et kjent ansikt for oss i Teater Manu og for vårt publikum og han trenger egentlig ingen presentasjon, men vi gjør det likevel. Denne australske performeren har spilt i Teater Manus oppsetninger «En julefortelling», «Odysséen» og «Revy Banana», og er derfor godt kjent med hva vi nordmenn ler av. Han har vært jorden rundt med sitt show «Deaf man Walking». Norske Zoom Web-tv har filmet ett av hans mest kjente varemerker, nemlig «World of sports». Søk det opp på YouTube så fort du kan, skriver de.

Jack og bønnestengelen

Tidligere på dagen er det forestilling med Teater Manu i Bodø Kulturhus.

Dette er en familieforestilling hvor de kombinerer data og teater. Resultatet har blitt en fantastisk forestilling for barn og voksne, med bilder.

- Dette er som å betegne som snop for øynene, skriver de i pressemeldingen.

- Vi har brukt avansert MOCAP-teknologi (Sensorer på kropp og ansikt som overfører bevegelser til 18 kameraer, som deretter lager et bilde) for å gi animasjonene liv på scenen. Disse skal da samarbeide med skuespillerne. Det er aldri blitt gjort noe lignende tidligere, og dette er noe som helt sikkert vil interessere leserne, avslutter teateret.

Artikkeltags