Gå til sidens hovedinnhold

Joddski og Don Martin med nytt radioprogram: - Å kalle dem legender er ikke det minste flaut

Artikkelen er over 3 år gammel

Under gårsdagens National Rap Show på NRK P3 ble den populære katta sluppet ut av sekken:

Søsterkanalen P13 lanserer et nytt program, i litt samme sjanger men med noe dypere innhold: «Superstats med Joddski og Don Martin»

I en melding fra kanalen presenteres de to programlederne slik:

– Adidas Superstar-skoen er et av de største ikonene i urban -og hiphopkultur. Joddski og Don Martin har på hver sin side, gjennom tidlige karrierer i henholdsvis Tungtvann og Gatas Parlament, og senere som soloartister, vært med å bane vei for norskspråklig rap, og å kalle de legender er ikke det minste flaut.

Og programmet slik:

– Mens Joddski har holdt flagget hevet høyt for bygda fra første stund, har Martin vært talsmann for Oslo øst og drabantbyene. På P13 forener «Superstars med Joddski og Don Martin» by og bygd krefter, i det veteranene presenterer et journalistisk program, som tar for seg hiphop-kultur, og nærliggende områder som reggae, soul og funk.

Kanalen lover dypdykk i fenomener, plateselskaper og trender, intervjuer reportasjer -og både dagsaktuell rap og old school.

– Og ikke minst god, gammeldags pludring, og det perfekte vorspielet før du skrur over på P3 og lar festen fortsette med Tommy Tees National Rap Show, heter det videre.

Programmet har premiere 7. september og skal sendes hver fredag mellom 19 og 21 på P13.

I sommer ble det også kjent at Jørgen «Joddski» Nordeng (40) skal debutere som skuespiller i en ny norsk tv-serie som kommer på TV2 til høsten eller neste år.

  • Don Martin har drevet radioprogrammet Goodshit i snart 20 år, og gitt ut både selvbiografi og barnebok -og er nå aktuell med teaterstykket «Blokk til blokk».
  • Jørgen «Joddski» Nordeng har skrevet boka «Full sirkel», og skrevet for Natt & Dag, iTromsø og hundre andre publikasjoner.

Kommentarer til denne saken