Parken slipper alle artistene på en gang

Stort slipp: Fredag klokka 20 slipper Parken de siste 15 artistene til festivalen. Slippet skjer også på AN-TV. – Vi har aldri offentliggjort artistene på denne måten før, men vi tror det kan bli både artig og spennende, sier Gøran Aamodt og Stig Kaspersen i Parken. Foto: Helge Grønmo

Stort slipp: Fredag klokka 20 slipper Parken de siste 15 artistene til festivalen. Slippet skjer også på AN-TV. – Vi har aldri offentliggjort artistene på denne måten før, men vi tror det kan bli både artig og spennende, sier Gøran Aamodt og Stig Kaspersen i Parken. Foto: Helge Grønmo Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Parkenfestivalen er ferdigbooket. På fredag slippes 15 nye artister. Det skjer direkte på ANtv.

Det er altså snakk om en skikkelig superfredag for alle musikkinteresserte. Aldri før har Parkenfestivalen sluppet så mange artister på en gang.

Grundig presentasjon

– Vi har faktisk aldri vært ferdigbooket så tidlig før. Vanligvis gjør vi oss ferdig i mai eller juni. Nå er vi midt i mars og alt er på plass. Det er ingen grunn til å vente lenger før folk får vite hvilke artister som skal stå på plakaten, sier festivalsjef Gøran Aamodt.

Årets gigantslipp skal også sendes direkte på ANtv. Dette er helt nytt.

– Vi ville forsøke noe helt nytt. Vi kunne selvsagt gjort det som før, kun via våre egne nettsider og satse på vanlige avissaker, men dette kan fort bli veldig artig. Vi håper på en sending der det er god stemning i studio. AN har sendt tv de siste årene fra selve festivalen og de sendingene har legendestatus. Nå vil vi teste ut formatet med en annen setting, sier Aamodt.

Som ikke legger skjul på at det har sine fordeler å slippe alt i en stor bolk.

– Hvis det går for lang tid mellom hvert slipp ender det opp med at folk glemmer hvem som skal spille. Nå får vi sjansen til å presentere artistene grundig og kanskje spille litt av musikken under sendingen.

Trigger

Aamodt er helt sikker på at folk vil sette av fredagskvelden til nettopp Parkenslippet. Engasjementet rundt festivalen er det ingen ting å si på. Samtlige billetter ble som kjent solgt unna på en halvtime.

– Dette må jo alle musikkinteresserte bodøværinger få med seg. Sendingen starter klokka 20. Da er tacoen ferdig og fredagskvelden kan komme. Vi konkurrerer med gullrekka til NRK, men denne gangen er valget enkelt!

Sendingen skal vare en time og de 15 artistene slippes fortløpende. Programleder blir Freddy Toresen.

– Dette er uhyre spennende. Ingen ting gir et større kick enn å få vite der og da hvem som skal opptre under Parken. Man må ta alle spørsmålene til ekspertene og festivalsjefen på sparket og det trigger veldig, sier Toresen.

Artikkeltags