– Dette er vår andre konsert på Sinus. Den første ble arrangert i 1984, og da fikk vi beskjed om at vi aldri, aldri måtte komme tilbake. Det er godt å se at tidene har forandret seg, sier Lars Nikolaysen, som sammen med Tore Stemland og Ronny Wærnes utgjør industrimusikk-prosjektet Psykisk Tortur. Onsdag gikk de på scenen som oppvarmere for Lisa Dillan, og serverte publikum et mildt sagt øredøvende sett.

– Det er nok en fordel med ørepropper på våre konserter, ja, ler Stemland. Onsdagen fungerte også som releaseparty for deres rykende ferske plate, "Live at Bremnes fort July 2. 2006", et liveopptak som ble gjort under Nødutgang-festivalen i sommer.

– Vi har hatt en lang pause siden 80-tallet, og gjenoppsto under Nødutgang. Festivalen var en suksess, og vi merker at toleranseterskelen for denne type musikk har blitt høyere i løpet av de siste årene. Folk har blitt mer interessert i lydkunst, og derfor ble vi inspirert til å ta opp tråden og fortsette der vi slapp, sier Nikolaysen til Avisa Nordland.