Nytt band for Høyem

Foto:

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Sivert Høyem debuterer for nytt band til ære for Saint Thomas.

DEL

6. oktober slipper plateselskapet Racing Junior minneplata til ære for den norske låtskriveren Saint Thomas, som gikk bort i 2007. Utgivelsen inngår i en boks som også inneholder en dobbelt-cd med både tidligere utgitt materiale og låter som tidligere ikke har vært utgitt før. I boksen skal det også være med en bok og en dvd, melder dagbladet.no.

Blant bidragsyterne til hyllestplata er The Hyler Twins - et prosjekt med Sivert Høyem og Cato Salsa - som har spilt inn «The Cool Song».

- Dette er i utgangspunktet et prosjekt som bare eksisterer for denne anledningen. Jeg kjente Thomas litt og synes det er topp å kunne få bidra med en låt jeg mener var blant hans beste, sier Cato til Dagbladet.no.

Inntektene fra boksen vil i sin helhet gå til Saint Thomas' Minnefond, som er opprettet i samarbeid med Rådet for psykisk helse. Minnefondet skal jobbe for et bedre psykisk helsevern for barn og unge, og særlig knyttet opp mot rusrelaterte plager.

- Dette er knyttet opp til ting Saint Thomas selv slet med. Han var jo inne i psykiatrien fra barnsben av, sier pressetalsmann Pål Klostermann i plateselskapet Racing Junior til Dagbladet.no.

I tillegg til musikere har også en rekke andre aktører bidratt til utgivelsen.

Artikkeltags