Ny Sinus-sjef: - Skal gjøre ære på navnet

Thomas Litangen er ansatt som produsent på Sinus.

Thomas Litangen er ansatt som produsent på Sinus. Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel
DEL

Thomas Litangen (23) er ansatt som ny sjef på Sinus. Den tidligere trommeslageren i Kråkesølv overtar etter Andreas Førde 1. februar.

- Han var den beste kandidaten. Han har solid erfaring både fra Gimle og Sinus, og han har vanket på Sinus siden han var 15-åring, sier kulturhussjef Rolf-Cato Raade til an.no.

Erfaren og respektert

Han legger til at Litangen har spilt 250 konserter sammen med Kråkesølv og på den måten kjenner bransjen bedre enn de fleste.

- Han har stor kredibilitet i miljøene. At han er utdannet grafisk designer er også en fordel, ikke minst med tanke på samarbeidet mellom Sinus og de ulike klubbene, sier Rolf-Cato Raade.

Tittel: Produsent

Thomas Litangen selv gleder seg til å ta fatt på jobben. Neste høst flytter 30-årsjubilanten Sinus fra lokalene i Gustav Moe-gården og inn i Stormen.

- Når vi flytter, vil mye av driften legges inn under det overordnede i Stormen. Da blir min jobb i større grad å arbeide inn mot klubbene og bidra til å skape gode miljøer for musikk. Derfor har stillingen min fått tittelen produsent, sier Thomas Litangen.

Frykter ikke for sjelen

- Nå er det ikke alle som er like begeistret for at Sinus skal flytte til Stormen?

- Ja, jeg har hørt noen som gir uttrykk for det. De mener at det ligger så mye sjel i veggene og frykter at det skal gå tapt. Selv tenker jeg at sjelen mest av alt ligger i folkene og i miljøene her. Når de flytter, skal vi skape ny historie og gjøre ære på navnet Sinus, sier Thomas Litangen.

- Vil folk merke at det er en ny sjef for bookingene på Sinus?

- Ehh, det vil jeg ikke svare på ennå. Det får vi i så fall komme tilbake til, sier Thomas Litangen.

Han begynner smått overlappingen når kalenderen viser 2014. Formelt overtar han 1. februar.

Artikkeltags