Vil du synge duett med denne musikalstjernen?

Maria Arredondo og Torstein Sødal legger ut på turne, og Maria Arredondo jakter på noen å synge duett med.

Maria Arredondo og Torstein Sødal legger ut på turne, og Maria Arredondo jakter på noen å synge duett med.

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

26. januar legger Maria Arredondo og Torstein Sødal ut på turne med konserten «En Aften Med Maria Arredondo og Torstein Sødal». I den forbindelse søker Maria Arredondo etter noen å synge duett med, og vil gjerne komme i kontakt med lokale sangfugler på hvert spillested.

Det skriver Artistguiden i en pressemelding.

I Bodø og Meløy

De to artistene skal synge sammen med Tverlandskoret under konserten i Tverlandet kirke, og Halsakoret bidrar under konserten i Halsa Frikirke.

Turneen bringer dem også til Mo, Hemnes, Sandnessjøen, Mosjøen og Brønnøysund.

Når de legger ut på turne vil de ha med seg lokale sangspirer til å synge sangen Himmel på Jord, sammen med Maria Arredondo.

- Dette er en sang jeg er veldig glad i og som har betydd mye for meg. Det å kunne dele denne opplevelsen med sangglade mennesker jeg treffer på vegen fra Bodø til Lom på denne turneen, synes jeg er flott, sier Arredondo i pressemeldingen.

Sangprøve

I pressemeldingen oppfordres det til å synge inn en liten sangprøve av Himmel på Jord om man vil synge sammen med Arredondo på konsert.

Sangprøven sendes inn i meldingsinnboksen til arrangementets Facebook-side, og må merkes med det lokale spillestedet. Innsendingsfristen er en uke før konserten.

Konserten på Tverlandet er 26. januar, mens konserten i Halsa Frikirke er 27. januar.

Det er artistene selv som velger ut bidragene til konsertene.

Arredondo har vært popartist og musikalstjerne i en årrekke. Hun har gitt ut til sammen seks album. Torstein Sødal blir sett på som en av Norges beste mannlige sangere, og solgte til gull med sitt debutalbum.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken