Vil du synge duett med denne musikalstjernen?

Maria Arredondo og Torstein Sødal legger ut på turne, og Maria Arredondo jakter på noen å synge duett med.

Maria Arredondo og Torstein Sødal legger ut på turne, og Maria Arredondo jakter på noen å synge duett med.

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

26. januar legger Maria Arredondo og Torstein Sødal ut på turne med konserten «En Aften Med Maria Arredondo og Torstein Sødal». I den forbindelse søker Maria Arredondo etter noen å synge duett med, og vil gjerne komme i kontakt med lokale sangfugler på hvert spillested.

Det skriver Artistguiden i en pressemelding.

I Bodø og Meløy

De to artistene skal synge sammen med Tverlandskoret under konserten i Tverlandet kirke, og Halsakoret bidrar under konserten i Halsa Frikirke.

Turneen bringer dem også til Mo, Hemnes, Sandnessjøen, Mosjøen og Brønnøysund.

Når de legger ut på turne vil de ha med seg lokale sangspirer til å synge sangen Himmel på Jord, sammen med Maria Arredondo.

- Dette er en sang jeg er veldig glad i og som har betydd mye for meg. Det å kunne dele denne opplevelsen med sangglade mennesker jeg treffer på vegen fra Bodø til Lom på denne turneen, synes jeg er flott, sier Arredondo i pressemeldingen.

Sangprøve

I pressemeldingen oppfordres det til å synge inn en liten sangprøve av Himmel på Jord om man vil synge sammen med Arredondo på konsert.

Sangprøven sendes inn i meldingsinnboksen til arrangementets Facebook-side, og må merkes med det lokale spillestedet. Innsendingsfristen er en uke før konserten.

Konserten på Tverlandet er 26. januar, mens konserten i Halsa Frikirke er 27. januar.

Det er artistene selv som velger ut bidragene til konsertene.

Arredondo har vært popartist og musikalstjerne i en årrekke. Hun har gitt ut til sammen seks album. Torstein Sødal blir sett på som en av Norges beste mannlige sangere, og solgte til gull med sitt debutalbum.

Artikkeltags