Violet Road i ny drakt på Slipen

Violet Road med spesiell opptreden på Slipen.

Violet Road med spesiell opptreden på Slipen.

Kun 400 billetter - alle sitteplasser – legges ut for salg når Violet Road kommer til Slipen Scene for å gjøre en helt spesiell konsert.

DEL

- Vi har veldig mye å se fram til på Slipen i løpet av høsten og vinteren, men dette tror jeg fort kan bli den aller vakreste konserten, sier Øivind Holthe i Blåfrost.  

Fredag 1. november, akkurat når mørketiden gjør sitt inntog, kommer landets aller mest populære nordlendinger og popband til Slipen Scene, skriver Blåfrost i ei pressemelding - der det fortsetter:

"I over tio år har Violet Road lagd musikk sammen og bygd opp en strålende musikalsk katalog, bestående av hits som «Face of the Moon», «Can You Hear The Morning singing» og «Jericho». "

Aldri før har disse låtene blitt fremført akustisk for et publikum - før nå.

På Slipen Scene blir det kassegitarer, dempet belysning og de gode historiene – fortalt i den aller vakreste innpakning. Violet Road ønsker denne gang å treffe publikum i landets mest unike og sjelfulle saler, for å fremføre sine mest kjente låter i helt ny drakt.

Da var selvsagt Slipen Scene selvskreven.

- Vi har lyst til å gi våre fans en helt ny opplevelse, og gi de muligheten til å komme helt innpå oss. Vi håper det vil føles som at vi alle sitter i stua til Hogne og spiller låter for hverandre», forteller Halvard Rundberg i bandet.

Violet Roads fanskare er blant landets aller mest trofaste og mange har opplevd bandet en rekke ganger på store festivaler og konsertscener. Etter å ha solgt ut Operaen i Oslo, utfordrer bandet seg nå også i andre enden av skalaen.

Artikkeltags