Mange baller i luften

Av
Artikkelen er over 13 år gammel

Hva får man om man setter sammen Støver skolekorps, Mørkvedmarka skolekor, en masse forsvunne leker og en mystisk journalist?

DEL

Svaret er forestillingen "Balle Frost og leketøybanditten", som ble vist på kulturhuset søndag kveld. Etter mye øving kunne Støver skolekorps og Mørkvedmarka skolekor endelig vise frem det flotte resultatet av samarbeidet sitt til foreldre og venner, og forestillingen var satt sammen av både korsang, solosang, musikk og teater.

Spennende historie. Det var en spennende fremførelse de unge aktørene hadde å by på. En leketøysbanditt ranet leketøysbutikken i byen, og det ble en stor jobb å fange tyven og finne igjen lekene.

Noen vimsete politimenn, den nysgjerrige journalisten Snuse og den smarte privatdetektiven Balle Frost var bare noen av ingrediensene som skulle til for å oppklare det frekke tyveriet, som heldigvis løste seg til slutt. Hendelsene i stykket ble fint bundet sammen av korsang og korpsspill, og det var ingen tvil om at ungene på scenen koste seg under forestillingen.

Veteraner i skolekoret. Noen aktører som merket seg ekstra ut denne kvelden var venninnene Vilde Haug, Birgit Djupedal og Elvira Aalerud. De har vært med i Mørkvedmarka skolekor helt siden oppstarten for fem år siden, og fikk utdelt diplom og medalje etter forestillingen. Elleveåringene går i femte klasse på Mørkvedmarka skole, og er ikke i tvil om at det å synge i kor er veldig gøy.

– Det er konsertene som er det morsomste. Når vi spiller teater i tillegg, er det spennende å vite hvem som får de ulike rollene, smiler de.

Alle tre sang solo under forestillingen om Balle Frost, noe de synes er ekstra spennende.

– Det er både kjempeartig og skummelt. Vi er alltid litt redde for å bomme på tonene, men det går som oftest alltid bra, nikker de blide jentene, som var veldig fornøyde med fremførelsen søndag.

Artikkeltags