Osnes nominert til pris som landets beste stand up-komiker

Kan smile: Erlend Osnes har hatt voldsom suksess med forestillingen «Av familiære årsaker». Siste show blir 12. mai i Stormen og da skal den filmes og sendes på NRK.

Kan smile: Erlend Osnes har hatt voldsom suksess med forestillingen «Av familiære årsaker». Siste show blir 12. mai i Stormen og da skal den filmes og sendes på NRK. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Erlend Osnes fra Bodø er nominert til stand-up-bransjens egen bransjepris, STÅ OPP-prisen.

Det kommer fram på hjemmesiden til Reis Deg Komikerklubb, Norges største stand-up-klubb.

Prisen har blitt delt ut siden 1996, og prisen går til den juryen og medlemmene mener var fjorårets morsomste stand-up-komiker.

Det kan altså bli Erlend Osnes fra Bodø.

LES MER: Erlend: - Det siste året har vært helt sinnssykt! (AN Pluss)

Han hadde i 2016 voldsom suksess med showet «Av familiære årsaker», som han har turnert med over hele landet. Det har juryen, som blant annet har bestått av Sigrid Bonde Tusvik, lagt merke til.

- Han fremfører målbevisst, er standhaftig og trygg i sitt standup-univers som ofte er veldig personlig. Her trår han over grenser og tør å provosere over tabubelagte temaer på en humoristisk måte, heter det i juryens begrunnelse.

- Erlend har et stort engasjement  som appellerer til et bredt publikum, mener juryen.

Prisen deles ut i Oslo 21. april. Også Dag Sørås fra Narvik er nominert til prisen, som han også vant i 2012. Også Lars Berrum, Henrik Fladseth og Joachim Skage er nominert.

Artikkeltags