Headliner klar for jazzcampen

Artikkelen er over 7 år gammel

Svenske blir trekkplaster under Groove Valley jazzcamp.

DEL

Årets headliner på Laksehailljkonserten 4. august blir den svenske artisten Peter Jöback.

Han har gjort alt fra Grand Prix til musicals.

Salsa

Han tar med seg trioen Cookies 'n Beans - svenske countrydronninger - og jazzcampen vil da inngå i hans sommerturne med dem.

Også Rickar Nilsson på klaver og Rickard Nettermalm på trommer blir med på turnéen.

På Laksehailljkonserten vil Skandinavias beste latin og salsaband Mambo Companeros også medvirke, og i den forbindelse vil det arrangeres kurs i den nye danse-/trenigsformen zumba, opplyser arrangørene i Beiarn.

Kursen vil starte tidligere på dagen både for de under 16 år, de som aldri har prøvd før og de som har gjort det.

Nattfiske

Det ti manns sterke husbandet til for jazzcampen vil også ha en avdeling under ledelse av Hallgeir Pedersen og da får publikum oppleve våre egne musikere i alt fra duo til ministorbandformat. Det er på tide at disse får vist seg fram for et stort publikum, noe vi får til i og med at Mambo Companeros skal ha undervisningen i Latin Jazz denne dagen, opplyser Rune Paulsen i Groove Valley.

Som seg hør og bør for en Hailljkonsert åpnes Beiarelva eksklusivt for nattfiske.

- Vi er også stolt over å kunne presentere Rita Lovise Haugseggen sammen med et band bestående av noen av distriktets mest kjente musikere på Atelier Tvervik og vi er kjempeglad for at kunstnerparet Nybostad/Blix Hansen vil ha utstilling i år, sier Paulsen.

I tillegg blir det Jazzcruise med Gamle Salten til åpningskonserten hvor musikken skal spilles av russiske musikere og gjester.

Her kan du leser mer om jazzcampen.

Artikkeltags